Silverstone

TTLift

Omni

Trukkien varaosat

Tampereen Trukki-Tarvike Oy
Multi System Power

Vehnämyllynkatu 2
33560 Tampere
puh. 03-356 1951
fax. 03-356 1953
trukki-tarvike@yritys.soon.fi

LÄMMITTIMIEN ETUUDET

1. OMNI moniöljylämmittimien avulla minimoidaan lämmityskustannuksista aiheutuvat kulut käyttämällä polttoaineena uusio- ja bioöljyjä. Omni moniöljylämmittimet kuolettavat itsensä jopa vuodessa.

2. OMNI moniöljypoltin polttaa kaikki uusioöljyt SAE-90W painoluokasta esteröimättömään rypsiöljyyn. Yhdistetty esilämmityksen ja virtauksen valvontajärjestelmä mahdollistaa laajimman valikoiman poltettavia öljyjä.

3. PATENTOITU automaattinen öljyn esilämmitys ja virtaus ohjausjärjestelmä tuottaa yhtenäisen öljyn lämpötilan ja viskositeetin poltettavalle öljylle. Öljyn lämpötila vaihtelee ainoastaan 3 astetta. Esilämmityslämpötilaa EI tarvitse itse säätää. Järjestelmä valvoo myös öljyn virtausta pumpulta polttimelle. Tämä takaa tasaisen liekinpituuden kaikilla polttoaineena käytettävillä öljyillä, eikä palamishäiriöitä pääse syntymään. Polttimessa oleva esilämmitin blokki ja polttoainesuutin ovat NOKEENTUMATTOMIA, joten ne eivät vaadi säännöllistä puhdistusta. Suuttimen vaihto 5 vuoden välein.

4. KAIKISSA Omni moniöljypolttimissa on vakiovarusteena polttimeen integroitu paineilmakompressori. Ulkoista paineilmayksikköä EI tarvita. Tämä säästää sähköä.

5. KAIKISSA Omni lämmittimissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut lämmönvaihtimet. Ruostumaton teräs on pitkäaikaisin ja kestävin saatavilla oleva materiaali, joka kestää parhaiten korkean lämpötilan asettamat vaatimukset. Lämmönvaihtimien saumat on "krympattu", jotta ne kestävät lämmönvaihtelueroja. Siksi ei hitsattuja saumoja. Pitkä tulipesä ja kaksinkertaiset lämmönvaihtimet takaavat suuren hyötysuhteen, jopa 90%.

6. OMNI lämmityslaitteet on tehty erittäin käyttäjäystävällisiksi. Saranoidut luukut tulipesän molemmilta puolilta mahdollistavat helposti lämmityskausittain tehtävän puhdistuksen. Polttimessa itsessään on myös saranoidut luukut, josta päästään tarvittaessa helposti tarkistamaan esilämmitintä tai valvontapiiriä.

7. ÖLJYPUMPPU on varustettu irroitettavilla ja pestävillä karkeasuodattimilla, jotka voi puhdistuksen jälkeen laittaa takaisin.

8. LÄMMITINTÄ voi tarvittaessa käyttää myös pelkästään puhaltimena.

9. YLIKUUMENEMISEN katkaisija on vakoivarusteena kaikissa laitteissa. Virrankatkaisijat suojelevat moottoria, eikä sulakkeita tarvitse vaihtaa.